Påskebeskyttelse, glød og luksus

Etter en lang vinter hvor huden ikke har produsert D-vitamin, er sollyset både deilig og viktig på denne tiden av året. Men mange glemmer å beskytte seg mot solens sterke stråler.

Noe av det beste man kan gjøre for huden i påskesolen er å benytte en kombinasjon av antioksidanter og en bredspektret solkrem.

Dr. Zein Obagi har utviklet et Sun Smart System som består av serumet ZO Daily Power Defence og en solkrem med SPF 30 eller SPF 50.

1. Ossential Daily Power Defense
Opprettholder hudens naturlige forsvar

En innovativ formel som leverer antioksidanter, retinol og vitaminer til huden og styrker hudens naturlige barrierefunksjon. Den øker hudens evne til å reparere skadet DNA, styrker forsvaret mot frie radikaler, stimulerer økningen av kollagen og bedrer hudens cellefornyelse.

2. Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30
Beskytter huden og gir et jevnt underlag for sminke.
Gir en bredspektret UVA/UVB beskyttelse i en farget lotion som smelter lett på huden og gir en perfekt finish.

3. Zo Skin Health by Zein Obagi Smart Tone SPF 50 – 45 ml
ZO Oclipse Smart Tone er designet for å tilpasse seg den enkeltes hudtone ved hjelp av små fargeperler. I tillegg har Oclipse Smart Tone: UVA og UVB beskyttelse med SPF 50. Beskyttelse mot celleskader fra ´high energy visible lightª ved hjelp av fraksjonert melanin. Ekstrakt fra Beta Glucan som er med på å redusere rødhet og irritasjon. 12 timers antioksidant kompleks beskytter mot frie radikaler. Argania Spinosa Kerner Oil forbedrer hudens barierrefunksjon. Vitamin C bidrar til en jevnere hudtone.

Kos deg i sola i påsken, sug til deg etterlengtede D-vitaminer – og husk solbeskyttelse!

Share

You May Also Like