Lise Karlsnes hud 101

Norges desidert kuleste rockestjerne heter Lise Karlsnes. Jeg er hennes wellness ansvarlig på Elite Helse på Røa. Vi har en felles approach om at forebygge fremfor å behandle og å forbedre fremfor å endre. Sunnhet og hudhelse er to sider av samme sak for oss begge. Huden er et speilbilde av hvordan man har det innvendig og Lise bruker Zo Skin Health fra Dr. Obagi for at gi huden glød, fukt, minimere porer og pigmenter, samt forebygge rynker og fine linjer. Jeg kan med stolthet si at bare det beste er godt nok for meg og mine kunder. Les mer om Lise Karlsnes beste hudpleie program her.

Hvorfor bruker du ZO Skin Healht/ZO Medical fra Dr. Obagi?

Jeg har vært forsiktig med sol etter fylte 30, smørt huden året rundt med solfaktor 50. Men en del solskade var allerede gjort, og jeg har fått solflekker/pigmentering i ansiktet som blir veldig mye tydeligere når jeg eksponeres for sol. Derfor bruker jeg nå produker fra Obagi for å minske disse synlige pigmenteringene, styrke opp huden min og bygge opp ny frisk glød. Har allerede merket stor forskjell.

Hvilke kremer/hvilket ZO kremsystem bruker du?

Jeg bruker Offects Exfoliating cleanser for normal to oily skinn, Offects Exfoliating Polish, C-Bright, Ommerse Renewal Creme, Brightenex Skin brightener and correcting creme og Oclipse Smart Tone SPF 50

Hva er ditt favorittprodukt?

Jeg elsker hele regimet jeg følger fra Obagi for jeg ser tydelige endringer i hudtonen. Det er en pakke der de ulike produktene jobber med hverandre. Men jeg vil også trekke frem Oclipse Smart Tone kremen, den gjevner ut hudtonen samtidig som den beskytter huden mot skadelig stråling, har den alltid med meg.

Hva har ZO gjort for huden din?

ZO har jevnet ut hudtonen min og gitt huden min en helt ny glød. Jeg har fått flere kommentarer på dette i det siste og det er 100% takket være ZO sine produkter.

Ønsker du ytterligere informasjon om ZO skin health program?
Ta kontakt med Elite Helse på tlf. 41160323 eller post@elitehelse.no for en kostnadsfri konsultasjon.

Share

You May Also Like