Hud Helse

Vi har alle estetiske utfordringer og områder vi ønsker å forbedre. Måten å komme dit på er å kapitalisere våre styrker, ikke å fokusere på hva som ikke fungerer, eller prøve å se ut som noen vi ikke er.

Derfor har jeg kommet opp med konseptet Hud Helse.
Dette er en ny filosofi om skjønnhet- et paradigmeskifte til en positiv tilnærming.
Alle har et aspekt rundt sitt utseende som er slående og originalt. Enten om det er dine uttrykksfulle øyne, høye kinnben eller fabelaktige Prima Ballerina hals. Vær stolt av den du er! Problemene rundt aknearr eller de “altfor tynne leppene”, er mer en lengsel etter å se ut som en retusjert supermodell. Husk at de er nettopp retusjert! Disse tankene er bare bakgrunnsstøy, enten ekte eller innbilt. Jeg ønsker å trekke oppmerksomheten rundt DIN skjønnhet- fordi den er unik.

Jeg har en helhetlig tilnærming til at hver person har en unik hormonell, metabolsk, ernæringsmessig og genetiske profil. Huden er et speilbilde av hvordan kroppen har det inni. Hver person har unike forhold som påvirker deres hudhelse. Hver person trenger en individuell tilnærming til ernæring, hudprogram, immunsystem modulasjon (enten opp eller ned), cellulær og subcellulær helse, og forbedring til en sunnere livsstil.

Mange av mine pasienter ønsker å dra nytte av de estetiske behandlingene vi tilbyr. Tross alt, når du føler deg på ditt beste, hvorfor ikke se den delen også? Minimal invasiv regenerative behandlinger brukes til å behandle celulitter, slapp hud, rynker og linjer, arr og akne, store porer og ujevn hudtone, økt svette i underarmer, fotsåler og håndflater. Disse behandlingene arbeider med kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv. Jeg ønsker å få deg, ikke bare til Elite Helse, men også at du ser og føler deg på ditt beste.

Mitt mål med Hud Helse er å hjelpe deg med å avgjøre hva som er viktig for en vakker og sunn hud. Jeg ønsker å dele de beste hudhemmligheter med deg slik at du er godt informert om de behandlingsmulighetene tilgjengelig i det moderne skjønnhetsunivers. Kunnskap er skjønnhet! Når du har visdom, vet du å markere det som må forbedres og ikke endres, samt forebygges og ikke behandles.

La meg hjelpe deg med din hudhelse. Det er det sentrale punktet i ditt individuelle utseende, slik at du kan se og føle deg vakker- innvendig og utvendig!

Share

You May Also Like