Banan Pannekaker med blåbær

Beste morgenen noensinne

Det trenger du:

  • 1 kopp glutenfri havregryn
  • 1/ 2 teskje bake pulver
  • 1/ 2 teskje kanel
  • 1/ 2 teskje himasalt
  • 1/ 4 ts nykvernet muskat
  • 2 modne bananer
  • 3 økologiske egg
  • 2 ts honey
  • 1 teskje vanilje extract
  • 2 ss usaltet smør
  • 1 kopp blåbær
  • 1/ 2 kopp ristet kokos flak

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Legg havre i en food prosessor og prosesser den til det ligner grov mel. Legg til natron, kanel, salt og muskat.

Mos bananer i en stor bolle til glatt konsistens. Legg i egg og bland godt, deretter legg i honey og vanilje. Legg den tørre blandingen til den våte.

Stek pankakene på hver side til gylden brun, 2 til 3 minutter per side. Transfer det til varm ovn og fortsette med de resterende pannekakene, og legg mer smør når det trengs.

For å lage bær sett en tørr steke panne over høy varme. Legg til blåbær og varm til bærene bare starter å endre til en dyp lilla farge og begynner å og åpne seg. Hell bær over pannekaker og dryss med kokos hvis du ønsker det. Server umiddelbart.

Share

You May Also Like