Tusen takk til dere som leser dette og velkomen til min blogg.
Mitt navn er Isabella Bukurie Krasniqi.

Jeg er gründer av Elite Helse Medisinsk Senter og driver den sammen med et dyktig team.
Du kan lese min offisielle biografi her: www.elitehelse.no

Mine to kjerneverdier i livet er lojalitet og estetikk. Jeg vil gjøre alt for deg hvis jeg elsker deg. Jeg er lykkeligst når omgivelsene er vakre. Ikke overraskende er jeg i helse og skjønnhetsindustrien.

Mine favoritter i livet er et smil fra hjertet, en sunn sjel i en sunn kropp og vakker hud. Rawfood og Champagne (man må ha litt balanse mellom det sunne og det dekadente). Et langt måltid fylt med deilige mennesker og den gode samtalen.

Mitt beste stil tips er å elske og verdsette deg selv. Invester tid til å bli kjent med deg selv, din familie, venner og kolleger. Når du vet hva som beriker din tilværelse bør du gjøre mer av det. Vær takknemlig for alt det gode heller enn å fokusere på alt som kunne vært annerledes. Ta vare på deg selv med trening og skjønnhetspleie. Når man føler seg vel utstråler man en helt egen selvsikkerhet.

Min kilde til et harmonisk indre landskap er min mamma. Hun har også gitt meg kulinariske opplevelser der matlaging er en kunst. Hjemme ble jeg inspirert til å oppnå mitt fulle potensiale og være nyttig for meg selv og samfunnet.

Jeg er kjent for å oppmuntre og heie på familie, venner, kunder og omfavne dem med varme og kjærlighet. Mange kaller meg sin «beauty-guru» og det gleder jeg meg over. Jeg omgir meg selv med sterke, interessante, kunnskapsrike, og beundringsverdige kvinner. Som min mor alltid sier;

Suksessen til én kvinne er suksessen til alle kvinner.

Mine røtter er fra Adriaterhavet, -jeg er Kosovo albansk. Vokst opp i hjertet av Stockholm og lever min store drøm i deilige Oslo.

 
Min bakgrunn fra jusstudier, utdannelse som sykepleier samt internasjonal erfaring fra high-end klinikker, har medført at bare det beste er godt nok for mine kunder. Jeg har 14 års erfaring fra bransjen, og vil gi deg førstehåndsinformasjon om siste nytt innen biohacking, elite dietten og hudhelse trender.

 
Jeg er selvstendig og går min egen vei. Noen vil si at jeg er litt av en opprører, -men alltid med de beste intensjoner for alle jeg møter på min vei. Jeg liker ikke alltid å gjøre det som er forventet av meg men etterstreber å ikke skuffe deg og holder alltid det jeg lover. Jeg er nok en ansvarsbevisst livsnyter og kvinne med store drømmer.

Jeg håper dere har fått et innblikk i hvem jeg er. Mitt mål er å inspirere mennesker til å være den beste utgaven av seg selv ved hjelp av bio-hacking. Videre ønsker jeg å dele all min kunnskap om Elite dietten og hudhelse.

DO GOODFEEL GOODLOOK GOOD
 
Takknemlige hilsener fra Isabella

Leave a Reply