5 falske myter om din hud!

Drikk mer vann, hold deg borte fra solen, ha så mange som mulig anti-aging produkter i skapet, så mange som din hud kan håndtere. Formelen for å se yngre ut synes alltid å være noen varianter av det ovennevnte, men det er så mye falsk informasjon som virvler rundt der ute at kvinner tror på det gang på gang. Her er de fem beste myter jeg ønsker du vil godta som falsk:

Dyre produkter er bedre for huden din.

Som de fleste ting i livet, når du kjøper hudpleieprodukter, hva er dyrere er ikke alltid det mest effektive. “Det er formulering og konsentrasjon av aktive ingredienser som teller, ikke prisen”, hud er forskjellig, du trenger å finne ut hva som fungerer best for akkurat din hud. For det trenger du en hudscanning som jeg har på min klinikk. Det gir deg et målbart resultat og personlig tilpasset behandling.
 

Du trenger ikke å bruke solkrem på overskyete dager.

Du må bruke solkrem hver dag, enten det er sol eller overskyet. “Rundt 80 prosent av de skadelige UV-stråler kan passere gjennom skyer, så huden din trenger fortsatt beskyttelse. Ikke glem at solens stråler er ansvarlig for synlige endringer knyttet til aldring av huden, inkludert aldersflekker og rynker. ”
 

Hvordan huden din eldes bestemmes av din genetikk.

Gener spiller en rolle i alt, inkludert hvordan du eldes, men det er bare en del av historien. “Bestemor kan ha hatt glatt, silkemyk hud fordi hun solte seg lite og spiste en plantebasert kost, mens du ikke kan holde deg borte fra stranden hver sommer og utsette huden din for solbrenthet eller masse soling. Alltid, alltid, alltid bruk solkrem og en solhatt.
 

Cardio er ungdomskilden.

Cardio gjør at vi føler oss bra, men hvis du ikke tar med yoga og styrketrening, så eldes du på flere måter enn én. Jeg har sett en stor forskjell i at styrke-trening bidrar til å holde huden fra å bli slapp til å forbedre sirkulasjonen, samt redusere stress. Trener du dog for mye styrke, kan det elde din hud raskere. Dette ser jeg på mange som gjør bodyfitness og løfter vekter.
 

Kremer vil forebygge rynker.

Fuktighetskremer er ikke i stand til å trenge dypt nok til å reversere tegn på aldring, men dette betyr ikke at du skal slutte å bruke en. De fungerer som en barriere og vil låse inn det aktuelle serumet hudlege eller estetiker anbefaler for din hudtype. Medisinsk dose av retinol derimot er dokumentert og vil behandle og forebygge rynker til en viss grad.

Share

You May Also Like